Παρέμβαση αλληλεγγύης στην επανάσταση και τους λαούς της Β. Συρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Το Σάββατο 19 Οκτώβρη, διεθνή μέρα δράσεων αλληλεγγύης στην επανάσταση της Rojava, είκοσι σύντροφοι/ισσες πραγματοποίησαμε πολιτική παρέμβαση αλληλεγγύης στην επανάσταση και τους λαούς της Β. Συρίας στο κέντρο της Αθήνας.

post image

Το Σάββατο 19 Οκτώβρη, διεθνή μέρα δράσεων αλληλεγγύης στην επανάσταση της Rojava,  είκοσι σύντροφοι/ισσες πραγματοποίησαμε πολιτική παρέμβαση αλληλεγγύης στην επανάσταση και τους λαούς της Β. Συρίας στο κέντρο της Αθήνας.Κατά την διάρκεια της πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια και μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα.Κινήθηκαμε από την περιοχή του Ψυρρή και καταλήξαμε στα Εξάρχεια, έχοντας ως σκόπο να κοινωνικοποιήσουμε όχι απλά την φασιστική τούρκικη εισβολή, αλλά να προπαγανδίσουμε την ίδια την κοινωνική επανάσταση που συντελείται στην Β. Συρία και να συνεισφέρουμε ελάχιστα στην διεθνιστική αλληλεγγύη που ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Αντιεξουσιαστική/Αντιφασιστική ομάδα ''Bellini''

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License