Παρέμβαση στο σταθμό του μετρό στα Προπύλαια - Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους στην Χιλή

Παρέμβαση αλληλεγγύης

post image

Λόγο της υπερβολικής βροχόπτωσης η μικροφωνική στα Προπύλαια σε ένδειξη αλληλεγγύης στην εξέγερση στην Χιλή ακυρώθηκε. Ωστόσο ο κόσμος που συγκεντρώθηκε (περίπου 40 σύντροφοι και συντρόφισσες) προχώρησε σε παρέμβαση όπως είχε αποφασιστεί εντός του σταθμού του Μετρό Πανεπιστήμιο όπου άνοιξε τις μπάρες διέλευσης των επιβατών προκειμένου να περνούν ελεύθερα ενώ μοιράστηκαν κείμενα και πετάχτηκαν τρικάκια. Η παρέμβαση είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και με την λήξη της ο κόσμος αποχώρησε συντεταγμένα.

Αλληλεγγύη σε όσους και όσες βρίσκονται πίσω από τα οδοφράγματα στους δρόμους της Χιλής

Παρασκευή 1/11 : Συγκέντρωση έξω από την Πρεσβεία της Χιλής στις 18.00 - Προσυγκέντρωση 17.30 στο Μετρό του Ευαγγελισμού έξοδος Ριζάρη (Παρκάκι)

                                                   Συνέλευση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Χιλής

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License