ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ PALMARES

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην κατάληψη Palmares κρεμάσαμε πανί στο Πολυτεχνείο επί της οδού Στουρνάρη.

post image

Στις 5 Νοέμβρη εκκενώθηκε στη Λάρισα η αναρχική κατάληψη Palmares. Αυτή η εκκένωση έρχεται να προστεθεί σε ένα γενικότερο κύμα εκκενώσεων τον τελευταίο καιρό.

Εδώ και πολλά χρόνια ο κόσμος του κινήματος έχει επιλέξει την πρακτική της κατάληψης κτηρίων, επειδή δε γουστάρουμε να κοστολογίσουμε τις ζωές μας, ούτε να πληρώνουμε για αγαθά που θα έπρεπε να είναι ελεύθερα. Μπαίνουμε στα άδεια σπίτια, για να καλύψουμε τις ανάγκες μας, για να στεγάσουμε τις ιδέες μας, για να δημιουργήσουμε κέντρα αγώνα.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην κατάληψη Palmares κρεμάσαμε πανί στο Πολυτεχνείο (Αθήνα) επί της οδού Στουρνάρη.

Υ.Γ.1: Αλληλεγγύη στην κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν που εκκενώθηκε πρόσφατα από κράτος και μπάτσους με την υπογραφή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υ.Γ.2:Αυτές οι πρακτικές του κράτους, των ιδιοκτητών και των μικροαστών, δεν πρόκειται να μας φιμώσουν, παρά μόνο μας εξοργίζουν.

Αναρχικές/οι

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ

10 100 1000ΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License