Επείγον-Θεσσαλονίκη

πριν λίγα λεπτά μπάτσοι κάνανε προσαγωγές έξω από την κατάληψη Libertatia.

πριν λίγα λεπτά μπάτσοι κάνανε προσαγωγές έξω από την κατάληψη Libertatia.υπάρχουν σύντροφοι μέσα που κάνουν εργασίες.πριν λίγο πήγε συντρόφι να δεί από κοντά.αναφέρει τα εξής: Έχουν προσαχθεί ήδη δύο σύντροφοι μέχρι στιγμής, έξω από το κτήριο της κατάληψης Libertatia, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο τμήμα της Τούμπας.Δεν εχει κλουβα. Η κατω πορτα η κοκκινη είναι ανοιχτη, ειναι γυρω στους 6-7 στα σκαλακια.καλείται να κατέβει κόσμος.άλλη μία προσαγωγή μόλις τώρα.κόσμος κατεβαίνει προς την κατάληψη.


Απόπειρα εκκένωσης κατάληψης. Χρειάζεται κόσμος. 2 προσαγωγές

Έχει μαζευτεί κόσμος έξω από το κτήριο σε αλληλεγγύη με τους καταληψίες και παραμένει στο σημείο. Η πρόσβαση είναι ανοιχτή, καλούμε όλους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση ενάντια στην εκκένωση της Libertatia.

από @ 08/11/2019 4:41 μμ.


πρόσφατη ενημέρωση:έγινε πορεία προς το Α.Τ της Τούμπας και τώρα επιστρέφει ο κόσμος στην Libertatia.Στην γωνία του Γαλλικού Ινστιτούτου έχει μπάτσους και ασφαλίτες.Η επέμβαση των μπάτσων έγινε έπειτα απο καταγγελία της Πολεοδομίας για να σταματήσουν τις εργασίες που γινόντουσαν μέσα στην κατάληψη.Λίγο πιο πέρα απο την κατάληψη είναι μια κλούβα σταματημένη(Αετοράχης με Λ.Στρατού)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License