Αυτή τη στιγμή το σπίτι των συντρόφων της GARE, από τη συνέλευσή μας, στο λόφο του Στρέφη, βρίσκεται περικυκλωμένο από 2 κλούβες ΜΑΤ και 30 κουκουλωμένους ασφαλίτες οι οποίοι έχουν προφανώς στήσει ενέδρα για να συλλάβουν τους συντρόφους και να εισβάλουν στο σπίτι.

Να θυμίσουμε ότι προ 2 μηνών, στις 26 Αυγούστου, όταν έγινε η εκκένωση της GARE και άλλων 3 καταλήψεων, ασφαλίτες εντόπισαν και απήγαγαν τον σύντροφο Δ.Χ. από το δρόμο και επιχείρησαν να του στήσουν σενάριο με ¨ναρκωτικά και όπλα¨, που όπως είπαν υπήρχε καταγγελία ότι ο ίδιος τα κρύβει σε εγκαταλελλειμένο κτίριο στη γειτονιά. Ήταν ένα σαφές μήνυμα ότι έχουν σκοπό και μπορούν να φυτέψουν ό,τι θέλουν και να στήσουν κατηγορητήρια βαριά και συκοφαντικά εναντίον αγωνιστών.

Το κράτος είναι αδίστακτο και χρησιμοποιεί παρακρατικές μεθόδους. Γι’αυτό το λόγο δημοσιοποιύμε το γεγονός, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας κλοιός προστασίας γύρω από τους συντρόφους και το παιδί τους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

από από ανοιχτή συνέλευση 09/11/2019 2:35 πμ.


-Η μπούκα στο σπίτι έγινε με την παρουσία γείτονα.

-Δεν έδωσαν καμία πληροφορία στους συγγενείς που κάλεσαν για τους λόγους που γίνεται η έρευνα

-Έκαναν έρευνα για πάρα πολλές ώρες

-Τελικά, το μόνο που κάναν είναι πάρουν τον σκύλο του σύντροφου και της συντρόφισσας και να τον πάνε στον δήμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License