Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι σύντροφοι που απήχθησαν από την αντιτρομοκρατική έχουν μπει σε διαδικασία να αφεθούν από τη ΓΑΔΑ. Ο σύντροφος που προσήχθη από χθες το βράδυ αφέθηκε πριν λίγο.Του έκαναν πολλές ερωτήσεις.  Οι μπάτσοι κάνουν έρευνες σε ένα σπίτι στη γειτονιά και ενδεχομένως σε δεύτερο. Έχει ματάδες που περιφρουρούν τις έρευνες. Αντιτρομοκρατική και κρατική ασφάλεια. Μέχρι τώρα δε μπορούμε να κάνουμε πιο ασφαλή ενημέρωση.  Αναμένουμε τους συντρόφους μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχει εμφανές ενδεχόμενο εκκένωσης αυτή τη στιγμή.

από κκ 09/11/2019 5:11 μμ.


έχουν αφεθεί μόνο δύο άτομα και ένας που ήταν από χθες το βράδυ....

χρειαζόμαστε κινητοποίηση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License