Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 11:00 στο κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων ο Βαγγέλης Σταθόπουλος περνάει από ανακριτή, έχοντας να αντιμετωπίσει τις κατασκευασμένες κατηγορίες - σενάρια των ρουφιάνων της αντιτρομοκρατικής.

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 11:00 στο κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων ο Βαγγέλης Σταθόπουλος περνάει από ανακριτή, έχοντας να αντιμετωπίσει τις κατασκευασμένες κατηγορίες - σενάρια των ρουφιάνων της αντιτρομοκρατικής. Γι'αυτό καλούμε σε συγκέντρωση έξω απ'το κτίριο, καθώς στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον σύντροφο ο οποίος στοχοποιείται λόγω της πολιτικής του δράσης και της φυσικής του παρουσίας στον Αναρχικό χώρο.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αντιεξουσιαστική/Αντιφασιστική ομάδα ''Bellini''

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License