Ενημέρωση από το δικαστήριο της συντρόφισσας που συνελήφθη το Σάβατο από την αντιτρομοκρατική

Σήμερα στις 12, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οδηγήθηκε η συντρόφισσα που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική το πρωί του Σαβάτου. Το δικαστήριο όρισε δικάσιμο για τις 25/11, και η συντρόφισσα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Σήμερα στις 12, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οδηγήθηκε η συντρόφισσα που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική το πρωί του Σαβάτου, μετά από κατ'οίκον έρευνα. Οι κατηγορίες ήταν πλημμελήματα σχετικά με τη παράβαση του νόμου περί όπλων. Η συντρόφισσα κρατήθηκε και κατηγορήθηκε για διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι, όπως όργανα πολεμικών τεχνών και σουγιάδες. Παρά το πλημμεληματικό χαρακτήρα  των κατηγοριών, η συντρόφισσα κρατήθηκε από την αντιτρομοκρατική για 2 μέρες. Το δικαστήριο όρισε δικάσιμο για τις 25/11, και η συντρόφισσα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους, παρόλο που ο εισαγγελέας πρότεινε περιοριστικούς όρους την παρουσία στο αστυνομικό τμήμα, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την παράδοση των εγγράφων της (ταυτότητα, διαβατήριο). 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ Κ' ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΡΙΤΗ 12/11, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License