Σήμερα το πρωί μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής και όλων των άλλων ειδών εκκενωσαν άλλο ένα εγχείρημα αυτό οργάνωσης, την Μπουμπουλίνας 42.Η επίθεση του κράτους είναι ξεκάθαρη όπως ξεκάθαρη θα πρέπει να είναι η απάντηση μας. Αλληλεγγύη, συσπείρωση, αντεπίθεση. Οι πληροφορίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η κατάληψη Βανκούβερ και το πλήρωσε με την εκκένωση της, δυστυχώς έχουν πολύ μεγάλη βάση. Καλούμε τον κόσμο του αγώνα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην εκκλησία της Αγίας αννης στις 12:00 και μετά πορεία προς τα κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη για να καταθέσουμε ένα μίνιμουμ αλληλεγγύης σε αυτές τις ψυχές που θα τυραννηθουν προσεχώς διασκορπισμενοι σε διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Επίσης καλούμε στην σημερινή συνέλευση στο γκινη στις 19:00 για να συνδιαμορφωσουμε δράσεις και απαντήσεις πριν να είναι πολύ αργά.

ΚΆΤΩ ΤΑ ΞΕΡΆ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ /ΩΝ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΡΙΩΝ /ΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License