(Επείγον) Μπάτσοι της αντιτρό μπήκαν στο σπίτι του συντρόφου Abtin Parsa

Anti-terrorist cops entered inside the house of comrade Abtin Parsa.

Yesterday 11th NOV in the evening, while comrade Abtin Parsa was not at the house, the anti-terrorist cops entered inside his house in ano patisia. anti-terrorist cops did search his house and toke his laptop and a flatmate of him who was there.

new information will be publish.

Χτες στις 11 Νοεμβρίου το απόγευμα, όταν ο σύντροφος Αμπτίν Πάρσα δεν ήταν στο σπιτι, αντιτρό εισέβαλαν στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια. Μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής έψαξαν το σπίτι του και πήραν το λαπτοπ του αλλά και τον συγκάτοικό του που ήταν εκεί.

θα ανέβουν κι άλλες πληροφορίες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License