Ενημέρωση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων για την υπόθεση του αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου

Την Τρίτη 12/11, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο, ο οποίος συνελλήφθη αντιμετωπίζοντας κατασκευασμένες κατηγορίες από εισαγγελείς-αντιτρομοκρατική για συμμετοχή στην ''Επαναστατική Αυτοάμυνα'' και για ληστεία στις 21/10.

Την Τρίτη 12/11, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο, ο οποίος συνελλήφθη αντιμετωπίζοντας κατασκευασμένες κατηγορίες από εισαγγελείς-αντιτρομοκρατική για συμμετοχή στην ''Επαναστατική Αυτοάμυνα'' και για ληστεία στις 21/10. Ο σύντροφος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ είναι προφανής η προσπάθεια διαμπόμπευσης του από ΜΜΕ και Ελ.Ασ.. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν 80-100 άτομα φωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης. Κατά την έξοδο του συντρόφου απο το κτίριο 9 της Ευελπίδων, οι διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με ξύλο και χημικά στην συγκέντρωση προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον αλληλέγγυο κόσμο. Η ανυποχώρητη στάση μας καθώς και πολλών άλλων συντρόφων, μετέτρεψε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε φιάσκο καθώς τα ρομποκοπ του Χρυσοχοίδη έτρεχαν άρον άρον να μεταφέρουν τον σύντροφο, πετώντας χημικά και δημιουργώντας πανικό.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License