Πάτρα / Εκδήλωση - Συζήτηση:Τα ιστορικά και πολιτικά γεγονότα πριν και κατά τη χούντα και τα περιεχόμενα της εξέγερση του 1973

Από τη δημοκρατία στη δικτατορία και πάλι πίσω... Η εξουσία στη συνέχειά της θα στήνει πάντα μνημεία στα πολυτεχνεία του χθές και πολυβόλα στις εξεγέρσεις του σήμερα. Εκδήλωση - Συζήτηση και προβολή ντοκυμαντέρ: Παρασκευή 15/11, στις 19:00 στην Κατάληψη Παραρτήματος.

post image

Από τη δημοκρατία στη δικτατορία και πάλι πίσω...

...Η εξουσία στη συνέχειά της θα στήνει πάντα μνημεία στα πολυτεχνεία του χθές και πολυβόλα στις εξεγέρσεις του σήμερα.

Εκδήλωση - Συζήτηση και προβολή ντοκυμαντέρ:

Τα ιστορικά και πολιτικά γεγονότα που οδήγησαν στην επιβολή της χούντας, όσα διαδραματίστηκανκατά τη διάρκεια και την πτώση της και τα περιεχόμενα της εξέγερσης του 1973.

Παρασκευή 15/11, στις 19:00 στο Παράρτημα

Η μόνη επαναστατική προοπτική βρίσκεται στο συνεχή αγώνα για την καταστροφή κράτους και κεφαλαίου, για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας.

Ενάντια στον καπιταλιστικό εφιάλτη, επιλέγουμε την ζωή αντί για τον θάνατο και πιστεύουμε ότι ο μόνος αγώνας που έχει νόημα να διεξαχθεί είναι ο ταξικός/διεθνιστικός, μέσω της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Eπιλέγουμε να σταθούμε απέναντι σε κάθε αφήγημα, σοσιαλδημοκρατικό ή εθνικιστικό που επιδιώκει την διαιώνιση του καπιταλιστικού κόσμου της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, του ολοκληρωτισμού, των πολέμων, της φτώχειας, της λεηλασίας του φυσικού κόσμου και παλεύουμε για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, για την ατομική και συλλογική απελευθέρωση.

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας

Κάθε Δευτέρα στις 19.00, στην Κατάληψη Παραρτήματος

asapatras@espiv.net / asapatras.espivblogs.net

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License