Ιταλία, Μιλάνο: Εμπρηστική επίθεση σε πέντε οχήματα της Metropolitane Milanesi

Τη νύχτα της 6ης Νοέμβρη 2019, πυρπολήσαμε 5 οχήματα της MM (Metropolitane Milanesi) στην οδό Forze Armate, στο Μιλάνο, διότι η MM αποτελεί έναν απ’ τους υπεύθυνους για τις εκκενώσεις σπιτιών.

post image

Ιταλία, Μιλάνο: Εμπρηστική επίθεση σε πέντε οχήματα της Metropolitane Milanesi

Τη νύχτα της 6ης Νοέμβρη 2019, πυρπολήσαμε 5 οχήματα της MM (Metropolitane Milanesi) στην οδό Forze Armate, στο Μιλάνο, διότι η MM αποτελεί έναν απ’ τους υπεύθυνους για τις εκκενώσεις σπιτιών. Αυτή εδώ είναι μια δράση σε αλληλεγγύη με όλες και όλους όσους συνελήφθησαν και δέχθηκαν έρευνες έπειτα απ’ την εκκένωση της Κατάληψης Asilo στο Τορίνο. Σε αλληλεγγύη με όσες και όσους αντιμετώπισαν την καταστολή στην Μπαρόνα του Μιλάνο. Σε αλληλεγγύη με όλες τις έγκλειστες κι όλους τους έγκλειστους.

Σημείωση: Η Metropolitane Milanesi, η εταιρεία που διαχειρίζεται τις υπόγειες συγκοινωνίες στο Μιλάνο, εδώ και μερικά χρόνια διαχειρίζεται κι ένα μέρος των αστικών δημόσιων κατοικιών στο Μιλάνο · το υπόλοιπο μέρος το διαχειρίζεται η Aler. Η Μπαρόνα είναι μια συνοικία στο Μιλάνο · το κατασταλτικό γεγονός για το οποίο γίνεται αναφορά στο κείμενο, συνέβη στις 30 Οκτώβρη, όταν κάποια μέλη της Comitato Autonomo Abitanti Barona (Αυτόνομη Επιτροπή Κατοίκων της Μπαρόνα: ομάδα του ανταγωνιστικού κινήματος αφοσιωμένη στον αγώνα για το στεγαστικό στη γειτονιά) έλαβαν στην κατοικία τους κάποια “divieti di dimora”, δηλαδή απαγορεύσεις να ζουν στο Μιλάνο.

Πηγή: Insuscettibile di Ravvedimento

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License