Συνάντηση για το Ελληνικό, την "ανάπτυξη" και τους δημόσιου χώρους

Κάλεσμα σε συνάντηση/συνέλευση για το Ελληνικό, την "ανάπτυξη" και τους δημόσιου χώρους Δευτέρα 18/11, 8μμ, Κοινός Τόπος, Πλούτωνος και Υψηλάντου στη Χαραυγή (Δάφνη)

Κάλεσμα σε συνάντηση/συνέλευση για το Ελληνικό, την "ανάπτυξη" και τους δημόσιου χώρους

Δευτέρα 18/11, 8μμ, Κοινός Τόπος, Πλούτωνος και Υψηλάντου στη Χαραυγή (Δάφνη)

Μία πρώτη συνάντηση κάναμε πριν δύο εβδομάδες, σε συνέχεια της συζήτησης που διοργανώθηκε την Κυριακή 13/10 στον Κοινό Τόπο με θέμα "Το ιδεολόγημα της ανάπτυξης και η βίαιη εφαρμογή του στις γειτονιές μας" στα πλαίσια του 4ημέρου εκδηλώσεων στα Νότια.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα ζητήματα σχετικά με τους δημόσιους χώρους, την "ανάπτυξη" και τη βίαιη εφαρμογή της σε γειτονιές στις πόλεις και στην ύπαιθρο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα γίνονται στις νότιες γειτονιές της Αθήνας.

Στόχος της η ανταλλαγή ιδεών, η προβολή των απόψεων, η δικτύωση με αντίστοιχα κινήματα αλλού, η συνδιοργάνωση δράσεων.

Η συνάντηση είναι ανοικτή στον καθένα και στη καθεμία που ενδιαφέρεται.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License