Κομοτηνή: Ενημέρωση από την πορεία για το Πολυτεχνείο

H πορεία που ξεκίνησε από την Παλιά Νομική ήταν μαζικότερη σε σχέση με αυτές των προηγούμενων χρόνων, με περίπου 150 άτομα να ανταποκρίνονται στα καλέσματα. Γύρω στα 40 άτομα πλαισίωσαν το κοινό μπλοκ της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Κομοτηνής και του Αναρχικού Στεκιού Utopia A.D. ενώ στην κεφαλή της πορείας ήταν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Νομικής και Εστιών Κομοτηνής.

post image

Συμμετείχαμε σήμερα στην πορεία του Πολυτεχνείου μαζί με το Αναρχικό Στέκι Utopia A.D. H πορεία που ξεκίνησε από την Παλιά Νομική ήταν μαζικότερη σε σχέση με αυτές των προηγούμενων χρόνων, με περίπου 150 άτομα να ανταποκρίνονται στα καλέσματα. Γύρω στα 40 άτομα πλαισίωσαν το κοινό μπλοκ της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Κομοτηνής και του Αναρχικού Στεκιού Utopia A.D. ενώ στην κεφαλή της πορείας ήταν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Νομικής και Εστιών Κομοτηνής.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν αρκετά έντονη σε όλα τα σημεία της πορείας η οποία πέρασε από αρκετά σημεία της πόλης. Μάλιστα τα ΜΑΤ ακολούθησαν την πορεία μέχρι και την μέση του πεζόδρομου της Βενιζέλου, όταν αυτή εισήλθε σε αυτόν.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License