Η νεοεκλεγείσσα κυβέρνηση της ΝΔ, μετά από μια περίοδο όξυνσης της έντασης και της καταστολής τους προηγούμενους μήνες: Εκκενώσεις καταλήψεων (πολιτικών, στέγης και προσφυγικών) - τόσο στα Εξάρχεια, όσο και πανελλαδικά, τη μόνιμη εδώ και μήνες παρουσία κατασταλτικών δυνάμεων στους δρόμους των Εξαρχείων, την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, την εισβολή σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, τις προσαγωγές και συλλήψεις αγωνιστών/ιών, αποφάσισε να θέσει σήμερα ημέρα εξεγερτική μνήμης της επετείου του Πολυτεχνείου, σε τελική εφαρμογή το σχέδιο ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ το οποίο διαφήμιζε εδώ και βδομάδες μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Και το είδαμε καλά όσοι και όσες το θέσαμε σε αμφισβήτηση, όσοι και όσες βρεθήκαμε 46 χρόνια μετά στο δρόμο, όσοι και όσες αμφισβητήσαμε την παντοδυναμία του κράτους, στους δρόμους της εξέγερσης. Προσαγωγές και έλεγχοι σε ΜΜΜ, αποκλεισμένοι δρόμοι των Εξαρχείων, εισβολές σε πολυκατοικίες, συλλήψεις πέριξ της πλατείας και των γύρω δρόμων... Και τότε και πάντα ο φόβος νικιέται στο δρόμο, για τις μάχες που πέρασαν και αυτές που θα έρθουν, χαμένες είναι αυτές που δε δόθηκαν ποτέ...

Δε θα αφήσουμε τα συντρόφια μας μόνα απέναντι σε μπάτσους, δικαστικούς και ΜΜΕ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ/ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 17Ης ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

ΚΤΙΡΙΟ 16, 10:00 πμ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License