[ΗΡΑΚΛΕΙΟ]ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ- ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επίθεση στην Κατάληψη Ευαγγελισμού!Σύντομη ενημέρωση για τα γεγονότα στο Ηράκλειο Κρήτης μετά το τέλος της πορείας

Επίθεση στην Κατάληψη Ευαγγελισμού!

Σύντομη ενημέρωση για τα γεγονότα στο Ηράκλειο Κρήτης μετά το τέλος της πορείας:

Μετά το τέλος της πορείας για τη 17Ν., και ενώ κατά τη διάρκεια της δεν δημιουργήθηκε κάποιο ιδιαίτερο συμβάν, μπάτσοι επιτέθηκαν στην Κατάληψη Ευαγγελισμού σε συντρόφους που βρισκόντουσαν εκεί, πετώντας δακρυγόνα και χτυπώντας την πόρτα. Οι μπάτσοι τελικά αποχώρησαν από την κατάληψη αλλά η ευρύτερη περιοχή γύρω από το κτίριο ήταν περικυκλωμένη από πολλές δυναμεις, μεταξύ των οποίων και αρκετοί ασφαλήτες νεαρής ηλικίας. Κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στην πλατεία λιονταριών, και τελικά κατόρθωσε να προσεγγίσει με πορεία την κατάληψη και να ενωθεί με τον κόσμο που βρισκόταν στο κτίριο. Σαν απάντηση στην επίθεση, πραγματοποιήθηκε πορεία ,100 περίπου ατόμων,γύρω από τη γειτονιά. Την πορεία προσέγγισαν αρκετές δυνάμεις των ματ. Αυτή τη στιγμή η πορεία βρίσκεται στα λιοντάρια και είναι περικυκλωμένη, και ουσιαστικά εγκλωβισμένη από τουλάχιστον 3 διμοιρίες ΜΑΤ!!!

Καλείται όποιος/α μπορεί να στηρίξει..

Όποιος επίσης μπορεί ας συμπληρώσει την ενημέρωση...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License