Παρέμβαση στα σπίτια των ρουφιάνων μετόχων της OVIT για την υπόθεση των Leroy Merlin

Παρέμβαση στα σπιτιά δύο εκ των ρουφιάνων μετόχων-εκπροσώπων της εταιρείας security OVIT, η οποία είναι υπόλογη για την προφυλάκιση του αναρχικού Χρ Κορτέση καθώς και την εμπλοκή 6 ακόμη συντρόφων-ισσών στην υπόθεση των Leroy Merlin, πραγματοποιήσαμε τις προηγούμενες μέρες.

post image

Παρέμβαση στα σπιτιά δύο εκ των ρουφιάνων μετόχων-εκπροσώπων της εταιρείας security OVIT, η οποία είναι υπόλογη για την προφυλάκιση του αναρχικού Χρ Κορτέση καθώς και την εμπλοκή 6 ακόμη συντρόφων-ισσών στην υπόθεση των Leroy Merlin, πραγματοποιήσαμε τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9/11 περισσότεροι απο 60 σύντροφοι-ισσες πορευθήκαμε προς το σπίτι του Κωνσταντίνου Γιαννάκη, ο οποίος είναι μέτοχος και συνιδιοκτήτης της εταιρείας, στη Νέα Σμύρνη. Σκοπός μας ήταν να τον εκθέσουμε στη γειτονιά που μένει ενημερώνοντας τους κατοίκους της περιοχής για την OVIT, η οποία ως το μακρύ χέρι της καταστολής συνεργάστηκε με την εταιρεία των Leroy Merlin και τους κρατικούς-δικαστικούς μηχανισμούς, προκειμένου να διογκωθεί το κατηγορητήριο και να φυλακιστεί ο αναρχικός αγωνιστής Χρ. Κορτέσης. Εξάλλου, στα καθήκοντα αυτών των εταιρειών συμπεριλαμβάνεται η παράδοση στην ΕΛ.ΑΣ ανθρώπων για μικροκλοπές σε super market και πολυκαταστήματα, καθώς και η πρόθυμη συνεργασία τους με αφεντικά και προσωπάρχες για την επιτήρηση και το ρουφιάνεμα εργαζόμενων στους χώρους εργασίας.

Κάνοντας εκτετάμενη αφισοκόλληση με τη φάτσα του κι εκθέτοντας την ιδιαίτερη συμβολή στη συμπαιγνία κατά των συντρόφων μας του πρώην καραβανά, διευθυντή και συνιδιοκτήτη της ρουφιανοεταιρείας OVIT, Κων.Δρίβα, αλλά και με τρικάκια και συνθήματα όπως «Οvit, Leroy, δικαστική αρχή / όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί», «Δρίβα, Γιαννάκη, φάπα που θα πέσει/ λευτεριά στον σύντροφο Κορτέση», φροντίσαμε να του επιστράφει ένα ελάχιστο τμήμα της βίας που άσκησε πάνω στους συντρόφους μας η OVIT και να γίνει κατανοητό προς όλους ότι οι κινήσεις αλληλεγγύης θα συνεχιστούν ως την ικανοποίηση του αιτήματος αποφυλάκισης του Χρ, Κορτέση και την απαλλαγή όλων των συντρόφων-ισσων μας. Αφού παραμείναμε για περισσότερο απο 20 λεπτά κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του φωνάζοντας συνθήματα, κατόπιν πορευθήκαμε στη γύρω περιοχή αφισοκολλώντας και αντιπληροφορώντας τους κατοίκους της γειτονιάς για την υπόθεση.

Το ίδιο πράξαμε και λίγες μέρες αργότερα στην περιοχή της Καλλιθέας, επισκεπτόμενοι την Τρίτη 12/11 το απόγευμα, το σπίτι του έτερου ρουφιάνου-μετόχου Ηλία Λιβάνη. Με αφίσες, τρικάκια, συνθήματα και εκτεταμένο μοίρασμα κειμένων στη γύρω περιοχή του υπενθυμίσαμε επίσης πως η ρουφιανιά, η συνεργασία με την αστυνομία και η συμπαιγνία προκειμένου να φυλακιστεί ένας αναρχικός αγωνιστής για 180 ευρω δεν θα μείνει αναπάντητη

Δικαστές, μπάτσοι, Leroy-OVIT κάτω τα χέρια από τους συντρόφους μας.

Λευτεριά στον αναρxικό Χριστόφορο Κορτέση.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους συντρόφους και συντρόφισσες.

 

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11, 12.00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

 

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΕΜΠΤΗ 21/11, 18.30, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

αναρχικές-αναρχικοί, συντρόφισσες-σύντροφοι

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License