Στα Τρικαλα συγκεντρωθηκαν περιπου 60 -70 στην πλατεια Ρηγα Φεραιου  μετα απο καλεσματα της Λεσχης Εργασιας αλληλεγγυης πολιτισμου και των α/α . Η πορεια εκανε το συνηθισμενο δρομολογιο μεσα απο καποιους πεζοδρομους και κατεληξε στο ιδιο σημειο . Η αστυνομια (με τον μονιμο φοβο που εχει για επεισοδια ) ακολουθουσε απο κοντα τον κοσμο με ασφαλιτες σε μικρα μπουλουκια, καπελακιδες, και αλλους ντυμενους ΜΑΤ, ανω καθε τοσο περνουσαν και τα δικαβαλα των αηΔΙΑΣ. Πρωτα εφυγαν απο την πλατεια οι αριστεροι και λιγο  αργοτερα και οι α/α. Καποιοι απο τον κοσμο λιγο πριν φυγουν αναψαν καπνογονα και φωναξαν καποια συνθηματα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License