ΠΕΥΚΗ-ανάληψη ευθύνης για τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και ΕΛ.ΤΑ στην Πεύκη


Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για της εμπρηστικές επιθέσεις στα τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και στο κτίριο των ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή των βορείων προαστείων στην Πεύκη Καλωσορίζοντας με φλόγες την εξουσία και τους πολιτικούς της όπως σκουπίδια με τσεκούρια που κάθονται στα πολιτικά έδρανα της βουλής και τον πολυαγαπημένο μας Μπουμπούκο Άδωνι Γεωργιάδη γνωστή γελοία πολιτική φιγούρα που εδώ και χρόνια κινείται στον άκρο δεξιό χώρο. Κάθε επίθεση μας είναι μια υπόσχεση στον αγώνα μας προς την αναρχία και το σινιάλο μας προς τους καταζητούμενους και αιχμάλωτους συντρόφους μας .Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για την ώρα τώρα είναι καιρός για δράση και για συνεχή και αδιάκοπο πολύμορφο αγώνα. Δύναμη και συνενοχή σε όσους θα κατέβουν στο δρόμο με διάθεση να βανδαλίσουν να πετάξουν πέτρες στους μπάτσους και να κάψουν σύμβολα εξουσίας . Δύναμη και συνενοχή σε όλους τους αναρχικούς αιχμαλώτους σε κάθε γωνιά του κόσμου .Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

τίποτα δεν τελείωσε θα επανέλθουμε

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Υ.Γ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ /ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License