Σάββατο 23 Νοέμβρη στην πλατεία Μερκούρη(Πετράλωνα)-Μέρα Αντίστασης, Αυτοοργάνωσης, Αλληλεγγύης

Σάββατο 23 Νοέμβρη στην πλατεία Μερκούρη (Άνω Πετράλωνα) απο τις 12μμ, Μέρα Αντίστασης, Αυτοοργάνωσης, Αλληλεγγύης. Κοινότητες αγώνα σε κάθε γειτονιά. Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου, Ταξίδι Χωρίς Χάρτη, Κοινωνικός χώρος για την Υγεία, Γρέζι.

post image

Σάββατο 23 Νοέμβρη στην πλατεία Μερκούρη (Άνω Πετράλωνα)

Μέρα Αντίστασης, Αυτοοργάνωσης, Αλληλεγγύης

12μμ Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού.

1μμ Ενημέρωση για το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης(ΕΚΑ) – Αγώνας ενάντια στον αποκλεισμό καταπιεσμένων ταυτοτήτων στον τομέα της υγείας.

2μμ Συλλογική κουζίνα(φέρνουμε φαγητά από το σπίτι μας και τρώμε όλ@ μαζί) + Mαθαίνουμε να φτιάχνουμε μαρμελάδα, τουρσί και να συντηρούμε τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

3μμ Ενημέρωση: «Η αυτοοργάνωση στο προσφυγικό κέντρο Λαυρίου».

5μμ Συζήτηση: «Η εκδίωξη των κατοίκων, η μετατροπή των δημόσιων χώρων και των κατοικιών σε τουριστικό προϊόν.

7μμ Ομιλία-Θεατρικό δρώμενο: «Υποταγή ή Ελευθερία» – μια συζήτηση για το χώρο της ψυχοθεραπείας.

8μμ Συζήτηση: «Οι καταλήψεις και οι αυτοοργανωμένοι χώροι ως ζωντανά κύτταρα αγώνα και δημιουργίας. Δεν καταστέλλονται! Δεν εκκενώνονται!».

10μμ Προβολή: «Οι κινητοποιήσεις και οι δράσεις των τελευταίων χρόνων ενάντια στην προσπάθεια περίφραξης, ελέγχου και εμπορευματοποίησης του Φιλοπάππου από το ΥΠ.ΠΟ., την αρχαιολογική υπηρεσία, τον δήμο και τα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Όλη την ημέρα θα υπάρχουν: Διαδραστικός χάρτης: «Σημεία στο χρόνο (γεγονότα κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά, και τόποι που σημάδεψαν την ιστορία των γειτονιών μας) / Χαριστικό παζάρι ρούχων και παιχνιδιών / Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης και Συλλογής-Προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης “Το Ντουλάπι” / Πάγκοι με έντυπα

*Σε περίπτωση βροχής οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ (Τιµοδήµου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα)

Κοινότητες αγώνα σε κάθε γειτονιά

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου (https://askpthk.espivblogs.net/)

Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου

Ταξίδι Χωρίς Χάρτη (https://taxidixwrisxarti.espivblogs.net/)

Κοινωνικός χώρος για την Υγεία (https://kxy.espivblogs.net/)

Γρέζι (https://grezi.espivblogs.net/)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License