Αφήνιασαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, του αστικού πολιτικού συστήματος και τα φερέφωνά τους δημοσιογράφοι, για την ανάγκη σεβασμού των νόμων....,που είναι θεμέλιο της δημοκρατίας...Με αφορμή την παραβίαση του λουκέτου στην ΑΣΟΕΕ από τους φοιτητές. Ολοι αυτοί που θέλουν μια πειθαρχημένη κοινωνία ξεχνούν την ωμή παραβίαση ακόμα και των δικών τους νόμων. Νόμος ήταν και τα 3 μνημόνια που λεηλάτησαν τον κόσμο, και έπρεπε...η κοινωνία να δεχθεί με κλειστό στόμα την επιβολή τους. 'Η λογική λοιπόν νόμος και τάξη...εκφράζεται πλήρως στα λόγια του Βορίδη, ότι η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας, το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας..

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License