Παρέμβαση αντιπληροφόρησης για την Πορεία Αλληλεγγύης στην εξέγερση στην Χιλή

Δράση Αντιπληροφόρησης εν'όψει της Πορείας Αλληλεγγύης στους/στις Εξέγερμένους/ες στην Χιλή – Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Μοναστηράκι

post image

Παρέμβαση αντιπληροφόρησης πραγματοποιήθηκε σήμερα από συντρόφους και συντρόφισσες στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας στο Γαλάτσι. Κολλήθηκαν αφίσες, πετάχτηκαν τρικάκια, γράφτηκαν συνθήματα που καλούσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες στην πορεία αλληλεγγύης στους/στις Εξέγερμένους/ες στην Χιλή την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Μοναστηράκι.

Να συνδέσουμε τις εξεγέρσεις του χθες με αυτές του σήμερα.

Μαχητική αλληλεγγύη σε όσους/οσες βρίσκονται στους δρόμους της αντίστασης, οπλίζουν τις επιθυμίες τους, υψώνουν το ανάστημα τους ενάντια σε κράτη και καπιταλισμό.

                                                            Συνέλευση Αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Χιλής

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License