Μασσαλία, Γαλλία: Το Προξενείο της Χιλής σπάστηκε σε αλληλεγγύη με τους-τις εξεγερμένους-ες.

Δεν είναι οι στόχοι που λείπουν…

Δεν είναι οι στόχοι που λείπουν…

Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τρόπους να εκφράσεις την αλληλεγγύη σου. Επειδή υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θέλουμε να κάνουμε αλλά πάντα υπάρχει πολύ λίγος χρόνος, μέσα ή συνεργοί-ές.

Λίγοι-ες αλλά γεμάτοι-ες οργή, σπάσαμε το Χιλιανό Προξενείο στη Μασσαλία. Δεν είναι κάτι μεγάλο αλλά είναι κάτι. Μας έκανε να νιώσουμε καλά, είναι σαν να κλείνουμε το μάτι στους/στις συντρόφους-ισσες εκεί κάτω και ελπίζουμε ότι θα ωθήσει άλλους-ες να κάνουν παρόμοια πράγματα.

Ο θυμός μας δεν γνωρίζει σύνορα: Αϊτή, Εκουαδόρ, Κίνα, Βολιβία, Ροζάβα, Αλγερία, Χιλή, Λίβανο…. Εξαπλώνεται παντού και λέμε στους εαυτούς μας ότι οι στόχοι είναι πολλοί και ότι αρκεί να γνωρίζεις που να κοιτάξεις.

Εδώ, όπως και εκεί, μέχρι οι μπάτσοι, τα Κράτη και οι στρατοί τους να καταστραφούν!

Αγκαλιές από τη Γαλλία, αδέρφια!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License