παρεμβαση-Φυλακές Λαρισα

Σημερα το μεσημερι 20 συντροφοι κ συντροφισσες απο Λαρισα και Θεσσαλονικη κατεβηκαμε για παρεμβαση εξω απο τις φυλακες, οπου προσφατα εγινε η μεταγωγη του Βαγγελη Σταθοπουλου.

Σημερα το μεσημερι 20 συντροφοι κ συντροφισσες απο Λαρισα και Θεσσαλονικη κατεβηκαμε για παρεμβαση εξω απο τις φυλακες της Λαρισας, οπου προσφατα εγινε η μεταγωγη του Βαγγελη Σταθοπουλου. Με την αστυνομια να χει πιαστει στον υπνο και παρα τη βροχη μειναμε στις πισω πτερυγες αρκετη ωρα φωναζοντας συνθηματα αλληλεγγυης και δυναμης στους εντος των τειχων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ, ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ.

ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License