Ο Θέμης Δήμου συνεχίζει την απεργία πείνας από 21/11 για την ακύρωση της μεταγωγής του στις Φυλακές Λάρισας και την παραμονή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού (ΚΚ1) ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί το ΙΕΚ Γραφίστικης καθώς και την σχολή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Μηχανολογίας.

Σήμερα το πρωί όταν πήγε για μετρήσεις το ζάχαρο βγήκε 61 και είναι πλέον 81.2 κιλά από 88.6 που ήταν όταν ξεκίνησε. Έχει χάσει το 8.3% του βάρους του. Η κατάσταση του ασθενούς θεωρείται κρίσιμη εάν έχουν περάσει δέκα ημέρες από την έναρξη της απεργίας πείνας ή εάν ο ασθενής έχει χάσει πάνω από 10% του σωματικού του βάρους.Οι παλμοί του ήταν 125 με αποτέλεσμα οι γιατροί των φυλακών να τον παραπέμψουν άμεσα για επιπλέον εξετάσεις στο Νοσοκομείο Κρατουμένων. Ο Θέμης μετά τις εξετάσεις επέστρεψε στο κελί του όπου συνεχίζει την απεργία πείνας για το δίκαιο αίτημα του μέχρι να κερδίσει το δικαίωμα του στην εκπαίδευση.

 

Νίκη στην Απεργία Πείνας του Θέμη Δήμου

Δίπλα στους αγώνες των κρατουμένων

από @ 27/11/2019 12:03 πμ.


Ο Θέμης επανεξετάστηκε από γιατρό της Φυλακής το απόγευμα που έκρινε ότι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε εξωτερικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Μεταφέρθηκε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης σε νοσοκομείο που εφημέρευε στη Νέα Ιωνία όπου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις και επέστρεψε στην Φυλακή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License