Όµως δε χύνουν δάκρυα, µάτια που συνήθισαν να βλέπουνε φωτιές!

∆ύναµη και αλληλεγγύη στον αναρχικό ∆ηµήτρη Χατζηβασιλειάδη Άµεση απελευθέρωση του αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου Κανένας µόνος και καµία µόνη στα χέρια του κράτους

post image

Όµως δε χύνουν δάκρυα, µάτια που συνήθισαν να βλέπουνε φωτιές!

Στους δεκαπέντε συντρόφους –Ναζίµ Χικµέτ

Να σπάσουµε την τροµοκρατία κράτους και αφεντικών

Από τις 8 Νοέμβρη έχει ξεκινήσει μια «αντι»τρομοκρατική επιχείρηση από το κράτος εναντίον αναρχικών.

Αφορμή έχει σταθεί η υπόθεση απαλλοτρίωσης καταστήματος «τυχερών παιχνιδιών» στον Χολαργό, τον περασμένο Οκτώβριο, στη διάρκεια της οποίας αυτοτραυματίζεται ο αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτηση, όντας καταζητούμενος, ανέλαβε την ευθύνη για την απαλλοτρίωση. Από εκεί κι έπειτα κατασκευάζεται το σενάριο της «αντι»τρομοκρατικής. Η συμμετοχή αναρχικού σε «ληστεία» θα λειτουργήσει ως άλλοθι για τον διωκτικό μηχανισμό, ώστε να κατασκευάσει υποθέσεις με ευφάνταστα σενάρια. Σενάρια που αναπαράγονται από τα ΜΜΕ με αηδιαστικό ζήλο!

Στη συνέχεια σε κατ΄ οίκον έρευνα στον Χολαργό συλλαμβάνεται ο Δ. Μ., φιλικό πρόσωπο του Δ. Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος κατηγορείται και φυλακίζεται για ένταξη στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, καθώς εντοπίστηκαν όπλα, με το ένα από αυτά να είναι το όπλο σφραγίδα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας. Την ευθύνη φύλαξης του οπλισμού ανέλαβε ο ίδιος ο Δ. Χατζηβασιλειάδης ως πολιτική απόφαση για «τη διαφύλαξη της ιστορίας της κοινωνικής αντίστασης».

Έπειτα συλλαμβάνεται ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, αναρχικός αγωνιστής. Κατηγορείται τόσο για ληστεία όσο και για ένταξη στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, και προφυλακίζεται στα κελιά της δημοκρατίας για κάθε κατηγορία ξεχωριστά.

Στα πλαίσια αυτού το νέου κυνηγητού απάγονται σύντροφοι και συντρόφισσες, και γίνονται έφοδοι σε σπίτια αγωνιστών/αγωνιστριών και όχι μόνο. Διώκεται η συντρόφισσα Μυρτώ Σ., με σαθρό κατηγορητήριο, και στοχοποιείται ένας ολόκληρος πολιτικός χώρος και δόμη αγώνα, η κατάληψη GARE. Σκοπός αυτού του σχεδιασμού είναι να εκφοβίσει και να απομονώσει δημιουργώντας υγειονομικές ζώνες γύρω από αναρχικούς/αναρχικές, ώστε να διαρρήξει τις σχέσεις αλληλεγγύης.

Ενάντια στη νέα κατασταλτική μεθόδευση που εξαπολύει το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, υπερασπιζόμαστε τον διωκώμενο σύντροφο Δ. Χατζηβασιλειάδη και τον προφυλακισμένο σύντροφο Β. Σταθόπουλο καθώς και κάθε σύντροφο/συντρόφισσα που διώκεται για την πολιτική του/της στάση και δράση.

Υπερασπιζόμαστε τον αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, τις κοινότητές μας, τις συντροφικές και κοινωνικές σχέσεις που δομούνται πάνω στα πολιτικά χαρακτηριστικά της αλληλεγγύης, την ισότητα και τον αγώνα για ελευθερία ως την επανάσταση!

∆ύναµη και αλληλεγγύη στον αναρχικό ∆ηµήτρη Χατζηβασιλειάδη

Άµεση απελευθέρωση του αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου

Κανένας µόνος και καµία µόνη στα χέρια του κράτους

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License