Ενημέρωση για την πορεία αλληλεγγύης στους/στις εξερμένους/ες της Χιλής

Αλληλεγγύη στους/ στις εξεγερμένους της Χιλής. Να μεταδώσουμε τις εστίες της εξέγερσης στα δικά μας εδάφη. Όλοι/ολες στους δρόμους.

post image

Την Πέμπτη 28/11 πραγματοποιήθηκε η πορεία αλληλεγγύης στους/στις εξεγερμένους/ες της Χιλής στο κέντρο της Αθήνας. Στην πορεία συμμετείχαν περίπου 350+ σύντροφοι/ισσες φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην καταστολή, τις εκκενώσεις καταλήψεων, αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Χιλής. Η παρουσία των μπάτσων ήταν ιδιαίτερα προκλητική και χυδαία ειδικά την στιγμή που η πορεία πέρναγε μπροστά από το Δημαρχείο. Η εντύπωση όλων ήταν ότι αυτή η προκλητικότητα είχε στόχο την καταστολή της διαδήλωσης. Εμφανής ήταν επίσης και η παρουσία των Δελτάδων από τα παράλληλα στενά.

Η πορεία κατέληξε στα Εξάρχεια στην οδό Μεσολογγίου και Τζαβέλα όπου και κρεμάστηκε το κεντρικό πανό που είχε τίτλο "Δεκέμβρης 2008 Ελλάδα - Οκτώβρης 2019 Χιλή - Να συνδέσουμε τις εξεγέρσεις του χθές και του σήμερα - Αξιοπρέπεια, Αντίσταση, Αλληλεγγύη", στο μνημείο του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αλληλεγγύη στους/ στις εξεγερμένους της Χιλής.

Να μεταδώσουμε τις εστίες της εξέγερσης στα δικά μας εδάφη.

Όλοι/ολες στους δρόμους.

Υ.Γ θα ακολουθήσουν βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία τις επόμενες μέρες.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License