Ιταλία: Σύλληψη του αναρχικού Giuseppe Sciacca (26 Νοέμβρη 2019)

Ενημερωθήκαμε πως το πρωί της 26ης Νοέμβρη, ο αναρχικός σύντροφος Giuseppe Sciacca συνελήφθη απ’ τους DIGOS (“Τμήμα Γενικών Ερευνών και Ειδικών Επιχειρήσεων” των ιταλικών αστυνομικών δυνάμεων) του Τορίνο, στην περιοχή της Βερόνα.

Ιταλία: Σύλληψη του αναρχικού Giuseppe Sciacca (26 Νοέμβρη 2019)

Ενημερωθήκαμε πως το πρωί της 26ης Νοέμβρη, ο αναρχικός σύντροφος Giuseppe Sciacca συνελήφθη απ’ τους DIGOS (“Τμήμα Γενικών Ερευνών και Ειδικών Επιχειρήσεων” των ιταλικών αστυνομικών δυνάμεων) του Τορίνο, στην περιοχή της Βερόνα. Την ώρα της σύλληψης, πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο σπίτι όπου διαμένει. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν έχουν λάβει χώρα περαιτέρω έρευνες. Το κατηγορητήριο αφορά “κατασκευή, κατοχή και μεταφορά εκρηκτικής ύλης”, για την αποστολή εκρηκτικού μηχανισμού, το 2016, στη Ladisa, την εταιρεία που διαχειριζόταν το κυλικείο στο CPR (“Κέντρο Προσωρινής Διαμονής”, φυλακή για μετανάστ(ρι)ες) του Τορίνο. Μεταξύ άλλων, έχει ήδη ξεσπάσει διαμάχη για όσους και όσες συνελήφθησαν την περασμένη 7η Φλεβάρη στα πλαίσια της κατασταλτικής επιχείρησης “Scintilla” · στην πραγματικότητα, σε σημείωσή της η κεντρική αστυνομική διεύθυνση του Τορίνο χαρακτηρίζει την παρούσα σύλληψη ως μέρος της επέκτασης εκείνης της επιχείρησης.

Παρατίθεται η διεύθυνση του Giuseppe:

Giuseppe Sciacca

Casa Circondariale Montorio

via S. Michele 15

37141 Verona

Italia – Italy

Πηγή: Insuscettibile di Ravvedimento

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License