Γαλλία & Αργεντινή: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αλληλεγγύη με την εξέγερση στη Χιλή

Γαλλία, Παρίσι: Εμπρησμός οχήματος του Δημαρχείου σε αλληλεγγύη με την εξέγερση στη Χιλή - Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αλληλεγγύη με την εξέγερση στη Χιλή

Γαλλία & Αργεντινή: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αλληλεγγύη με την εξέγερση στη Χιλή

Γαλλία, Παρίσι: Εμπρησμός οχήματος του Δημαρχείου σε αλληλεγγύη με την εξέγερση στη Χιλή

“Η ουσία της αλληλεγγύης είναι η συνέχεια κι η όξυνση της αναρχικής επίθεσης… Η αλληλεγγύη διαχέει το ηχηρό μήνυμα πως όλα συνεχίζονται…” (1)

Η κοινωνική εξέγερση στη Χιλή μάς δίνει ελπίδα και δύναμη. Το να ονειροπολούμε όμως μπρος από μια οθόνη δεν αρκεί, απλώς συνεισφέρει στο θέαμα αυτού του κόσμου.

Μάθαμε για τα καλέσματα σε αλληλεγγύη απ’ τις αναρχικές και τους αναρχικούς στη Χιλή, κι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι, έστω και κάτι μικρό, ενάντια σ’ αυτόν τον κόσμο που μας εκμεταλλεύεται και μας στερεί τη λευτεριά.

Στην περίπτωση αυτή, ενάντια στο Δημαρχείο του Παρισίου, το οποίο η Hidalgo (2) θέλει να εξοπλίσει με δημοτική αστυνομική δύναμη (ενώ ήδη υπάρχει η Ασφάλεια της Πόλης, που βρίσκεται μονίμως παρούσα στους δρόμους για να παρενοχλεί τους φτωχούς).

Τη νύχτα της 25ης προς 26η Νοέμβρη, ένα βανάκι του Δημαρχείου πυρπολήθηκε στην οδό Duc (18η διοικητική περιφέρεια).

Αλληλεγγύη με τους ανθρώπους που παλεύουν για μια λεύτερη ζωή, στη Χιλή και οπουδήποτε.

Σημειώσεις:

(1) Παράθεση αποκομμάτων απ’ το κάλεσμα για μια Διεθνή εβδομάδα αλληλεγγύης με την εξέγερση στη Χιλή.

(2) Αναφέρεται στην Anne Hidalgo, δήμαρχο του Παρισίου.

Πηγή: AnarchistsWorldWide

Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αλληλεγγύη με την εξέγερση στη Χιλή

Απ’ την περιοχή του Μπουένος Άιρες, όπου κυριαρχεί το αργεντίνικο κράτος, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν σε αλληλεγγύη με την Εξέγερση στη Χιλή.

Ο ένας εξ αυτών τοποθετήθηκε στον αριθμό 13 της οδού Plaza Vea, στην περιοχή της La Plata, κι ο άλλος τοποθετήθηκε στο κτιριακό σύμπλεγμα όπου στεγάζονται η Easy και τα Jumbo, στη συμβολή των οδών Frias και Antartida Argentina.

Όλα αυτά τα μαγαζιά αποτελούν ιδιοκτησία Χιλιανών καπιταλιστών με αιματοβαμμένα χέρια.

ΑΣ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ!

Πηγή: AnarchistsWorldWide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License