Αφίσα: ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ; ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ "ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ"

post image

Από την μπίζνα που έχει στηθεί πάνω στα σώματα των μεταναστών δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πατριώτες. Τελικά ο οδηγός που συνελήφθη στη Χίο για το κακούργημα της διακίνησης μεταναστών ήταν από τη Σάμο.

Σύμφωνα με κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης (ενώ τα τοπικά μέσα κρατούν σιγή ιχθύος) ήταν από τα άτομα που πρωτοστατούσαν στον αγώνα ενάντια στην Ισλαμοποίηση του νησιού μας από τους "λαθροεισβολείς". Είχε κατέβει στις εκλογές πέρυσι με την δημοτική παράταξη "Όλοι μαζί για την Σάμο" στο ψηφοδέλτιο του Κατρακάζου.

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση πoυ οι φωνές που φτύνουν ξενοφοβία και ρατσισμό φαίνεται να είναι οι ίδιες που τρέχουν πίσω από το "κασέρι". Στην τελική, αυτές είναι οι ηθικές αξίες κάθε φιλήσυχου πατριώτη. Η αισχροκέρδια σε βάρος των ανήμπορων, των εξαθλιωμένων, των φτωχών.

Από την μια έχουμε τις ΜΚΟ που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεκτα στο Βαθύ, από την άλλη όμως έχουμε και τους φασίστες που σπάνε κάθε ηθικό φραγμό στο όνομα του κέρδους.

Υποχρέωσή μας να μην μένουμε σιωπηλοί απέναντι σε τέτοια περιστατικά. Να καλέσουμε την ντόπια κοινωνία να σταθεί σκεπτική στην έκκληση για "εθνική" ή "πανσαμιακή" ενότητα μπροστά στον "κοινό εχθρό" αποκρύπτωντας ουσιαστικά την ταξική εκμετάλλευση από αυτούς που την επικαλούνται.

Ο εχθρός μας βρίσκεται στα υπουργεία και τις τράπεζεςκαι όχι στην κόλαση των κέντρων κράτησης.

-Αντιφασιστική Κίνηση Σάμου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License