Ενημέρωση για τον σύντροφο που κατηγορείται για εμπρηστικούς μηχανισμούς

Ο σύντροφος πέρασε σήμερα από εισαγγελέα και θα δικαστεί αύριο Σάββατο 7/12 στις 12.00 στο αυτόφωρο 3μελές πλημμελειοδικείο στην Ευελπίδων (κτίριο 7).

Ο σύντροφος το απόγευμα της Πέμπτης 5/12 μετά από αστυνομικό έλεγχο προσήχθη στο Α.Τ. Χολαργού επειδή κατείχε υλικά που θεωρήθηκαν ύποπτα (προσανάμματα, φιδάκι, χλωρίνη). Αργότερα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου στις 4.00 το πρωί του ανακοινώθηκε η μετατροπή της προσαγωγής σε σύλληψη με την πλημελημματική κατηγορία της κατοχής εμπρηστικών μηχανισμών. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο. Το πρωί έγιναν έρευνες και στο σπίτι της συντρόφου του καθώς και στο πατρικό της. Η συντρόφισσα προσήχθη επίσης στη ΓΑΔΑ και αφέθηκε ελεύθερη το μεσημέρι.

Η ενεργή πολιτική ταύτοτητα του αναρχικού συντρόφου και οι κατηγορίες που έχει αντιμετωπίσει στο Βέλγιο για την πολιτική του δράση είναι αυτά που τον φέρνουν στο στόχαστρο της καταστολής. Η παραπλανητική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που εφευρίσκει μηχανισμούς και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και η αμάσητη αναπαραγωγή της από τα media (διανθισμένη με ψέματα όπως κλοπές, ευρήματα σε σπίτια κλπ) προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα ενάντια στο σύντροφο και τις μαζικές διαδηλώσεις μνήμης και αγώνα για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, αλλά αποτελούν και μέρος της επιχειρούμενης κατασταλτικής επίθεσης ενάντια στους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές και ευρύτερα στους αγωνιζόμενους.

Ο σύντροφος πέρασε σήμερα από εισαγγελέα και θα δικαστεί αύριο Σάββατο 7/12 στις 12.00 στο αυτόφωρο 3μελές πλημμελειοδικείο στην Ευελπίδων (κτίριο 7).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License