Eνημέρωση 6ης Δεκεμβρη από Καρδίτσα - Καρδίτσα

Την Παρασκευή το απόγευμα 6/12/19 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μικροφωνική για τα 11 χρόνια της δολοφονίας του Αλέξη από τους ένοπλους μισθοφορικούς φασίστες,δολοφόνους, Κορκωνέα,Σαραλιώτη που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι.Διαβάστηκαν , μοιράστηκαν κείμενα και αναρτήθηκαν πανό από τις συλλογικότητες που πλαισιώναν την συγκέντρωση .Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με περίπου 40 άτομα αριθμός όχι ικανοποιητικός για την ημέρα και τους διστοπικούς καιρούς που περνάμε ,αλλά ενθαριντικό είναι ότι υπήρχε μαθητικό μπλόκ...

post image

Την Παρασκευή το απόγευμα 6/12/19 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μικροφωνική για τα 11 χρόνια της δολοφονίας του Αλέξη από τους ένοπλους μισθοφορικούς φασίστες,δολοφόνους, Κορκωνέα,Σαραλιώτη που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι.Διαβάστηκαν , μοιράστηκαν κείμενα και αναρτήθηκαν πανό από τις συλλογικότητες που πλαισίωναν τη συγκέντρωση .Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με περίπου 40 άτομα αριθμός όχι ικανοποιητικός για την ημέρα και τους δυστοπικούς καιρούς που περνάμε ,αλλά ενθαρυντικό είναι ότι υπήρχε μαθητικό μπλόκ.Περάσαμε κάτω από τα γραφεία των φασιστών (ΝΔ) με σύσσωμο το χαφιεδοτσουρμό( μπάτσοι όλων των ειδών) να τα περιφρουρεί.Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας προς το γραφείο του αρχιφασίστα Τσιάρα μας ακολουθούσε μια διμοιρία ΜΑΤ , καμιά 10αριά ρουφιανοασφαλήτες και μια διμοιρία ήταν έξω από το γραφείο του.Αστυνομοκρατούμενη πόλη η Καρδίτσα για πρώτη φορά στα χρονικά.Η πορεία είχε παλμό και φωνάχτηκαν πολλά συνθήματα.Τέλος με τη λήξη της πορείας ασφαλήτες στάματησαν μια συντρόφισσα και ένα σύντροφο και της είπαν να σβήσει τις φωτογραφίες που τράβηξε με τις σκατόφατσες τους.11 χρόνια μετά και όλα  είναι μέσα στη μιζέρια, στη φτωχοποίηση ,στους βιασμούς από σεξιστικά ,μισογυνικά και πατριαρχικά σκουπίδια ,ξυλοδαρμούς από αφεντικά ,δολοφονίες εργατών ,δολοφονίες από μπάτσους ,νοικοκυραίους και ναζι-φασίστες.Σε μια χώρα που από τα μνημόνια και το δόγμα του σόκ περάσαμε στη νεοφασιστική κανονικότητα και το δόγμα νόμος και τάξη.Η άθλια, σοσιαλφιλελεύθερη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έστρωσε το δρόμο για την ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερη ΝΔ.Η κατάργηση του ασύλου και ο πόλεμος ενάντια στις καταλήψεις είναι μια ευρύτερη επίθεση στον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο και σε άτομα που αγωνίζονται, είναι σίγουρα αλληλένδετα και μόνο τυχαία δε μπορούν να θεωρηθούν. Οι ελεύθεροι χώροι που δίνουν πνοή και λειτουργούν ως αναχώματα απέναντι στη σύγχρονη σαπίλα μέσα στις καπιταλιστικές κοινωνίες θεωρούνται και είναι απειλή για τους εχθρούς της ελευθερίας.Εμείς απ’ την πλευρά μας επιστρέφουμε τα τελεσίγραφα και απαντάμε στην κρατική καταστολή  με μεγαλύτερη συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες, με συνελεύσεις στις γειτονιές, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τους χώρους δουλειάς, με σωματεία βάσης και νέες καταλήψεις στις βίλες των καπιταλιστών και τα άδεια σπίτια. Όλα μας ανήκουν γιατί όλα είναι κλεμμένα. Στήνουμε οδοφράγματα αντίστασης και αλληλεγγύης στις επιθέσεις των κρατιστών, τις παρακολουθήσεις, τις απαγωγές και τα βασανιστήρια.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ,ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!6/12/08-6/12/19.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License