[Ξάνθη] - Επίσκεψη antifa στον χώρο εργασίας του χρυσαυγίτη Χρήστου Καπαγερίδη.

Ο Χρήστος Καπαγερίδης ήταν το πλέον δραστήριο μέλος του απονεκρωμένου πυρήνα Χ.Α. Ξάνθης με δημόσια έκθεση και παρουσία σε συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και μοιράσματα. Με αυτήν την κίνηση θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα σε εκείνον και τους ομοίους του ότι δεν πρέπει να νιώθουν ήσυχοι και ασφαλείς όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκονται στην πόλη. Οι φασίστες και η σάπια ξενοφοβική δράση τους τσακίζονται.

Το Σάββατο 16/11 το βράδυ κάποιοι αντιφασίστες προσεγγίσαμε τον χώρο που εργάζεται ως security ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής Ξάνθης, Χρήστος Καπαγερίδης. Πρόκειται για το Χατζιδάκειο που λειτουργεί και ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τον φωνάξαμε πρώτα ενώ ήμασταν έξω να βγεί να του πούμε δυο λόγια. Αυτός μας κοίταγε. Τότε μπήκαμε στο ισόγειο και του επιτεθήκαμε, ενώ εκείνος κρύφτηκε σε ένα δωμάτιο αφού εισέπραξε αυτό που του αναλογεί.

Ο Χρήστος Καπαγερίδης ήταν το πλέον δραστήριο μέλος του απονεκρωμένου πυρήνα Χ.Α. Ξάνθης με δημόσια έκθεση και παρουσία σε συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και μοιράσματα. Πλέον διανύει μια περίοδο μοναξιάς για την οργάνωσή του, μιας και ο συνεχής αντιφασιστικός αγώνας στην Ξάνθη ανά τα χρόνια δεν τους έχει αφήσει περιθώρια ύπαρξης. Με αυτήν την κίνηση θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα σε εκείνον και τους ομοίους του ότι δεν πρέπει να νιώθουν ήσυχοι και ασφαλείς όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκονται στην πόλη. Οι φασίστες και η σάπια ξενοφοβική δράση τους τσακίζονται.

Αφού τελειώσαμε την παρέμβασή μας που είχε ως μοναδικό στόχο τον προαναφερθέντα, κάποιοι κοστουμαρισμένοι ρουφιάνοι “παρευρισκόμενοι” έτρεξαν να τον υπερασπιστούν. Μάλιστα ο μπροστάρης τους όταν του φωνάξαμε ότι ο Χ. Καπαγερίδης είναι φασίστας χρυσαυγίτης και ότι με αυτόν τον τρόπο κάνει πλάτες σε φασίστα, απάντησε με ειρωνία “ ξέρω ξέρω”. Στη συνέχεια της αντιπαράθεσης ο κοστουμαρισμένος ρουφιάνος προκάλεσε έναν σύντροφο, τόλμησε να του επιτεθεί και τότε εισέπραξε αυτό που του αναλογεί. Όποιος σηκώνει χέρι σε σύντροφο θα τσακίζεται.

ΥΓ: Γελάσαμε με την διαστρέβλωση της πραγματικότητας από το τοπικό ρουφιανο site xanthinews.gr, αν και δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο. Η παρέμβασή μας δεν στράφηκε εναντίον καμίας πολιτιστικής εκδήλωσης. Μπροστά στον σύγχρονο εκφασισμό της κοινωνίας, τον κανιβαλισμό και τις εμπόλεμες εντάσεις των διακρατικών ανταγωνισμών, τα μυαλά μας είναι στραμμένα στις μετανάστριες και τους μετανάστες. Να αποδομήσουμε τον εθνικό κορμό ενάντια στη λήθη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License