Κάλεσμα 19/12 ενόψει της εισαγγελικής πρότασης για την υπόθεση "των ληστών του Διστόμου"

Εισαγγελική πρόταση την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη για την υπόθεση "ληστές του Διστόμου"

Εισαγγελική πρόταση την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη για την υπόθεση "ληστές του Διστόμου

"Την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού θα κατατεθεί η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση που βαφτίστηκε απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τα φερέφωνα της ως οι "ληστές του Διστόμου". Αφορά μια σειρά από ληστείες από το 2006 που επιχειρήθηκε να αποδωθούν από την αστυνομία στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" και εκδικάζεται στον Κορυδαλλό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση είναι οι σύντροφοι Ν. Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγωνα , οι Γρηγόρης Τσιρώνης, Κώστας Σακκάς, Μ. Σεισιδης, Π. Ασπιώτης, οι κοινωνικοί κρατούμενοι Χριστοδούλου, Γ. Πετρακάκος και η συντρόφισσα του Μ . Θεοφίλου καθώς και δυο οικογενειακοί τους φίλοι.

Η ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License