Σήμερα 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανακατάληψη της κατάληψης κουβέλου στο Μαρούσι απο πλήθος κόσμου. Μετά την συντεταγμέμη αποχώρηση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους του Αμαρουσίου και μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Μετά το τέλος της πορείας δυνάμεις των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα στους συγκεντρωμένους με κρότου λάμψης και χημικά δίπλα σε πλήθος κόσμου που κινούνταν στην αγορά.

Ο κόσμος στην πλειοψηφία του αποχώρησε συντεταγμένα, καθώς δεν υπάρχει αναλυτική εικόνα.

Σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση και ανακοίνωση.

 

ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΥΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

από Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου 22/12/2019 3:07 μμ.


Δυνάμεις της ΕΛΑΣ ψάχνουν για συλλήψεις μέχρι και τώρα, περιφερειακά του αμαρουσίου

από Α 22/12/2019 3:17 μμ.


post image

Νωρίτερα στο Μαρούσι, δακρυγόνα, κρότου λάμψης και συγκρούσεις.

Εικόνες:

από αντιπληροφόρηση 22/12/2019 4:35 μμ.


post image

Κάποιες φωτογραφίες από τη σημερινή ανακατάληψη της Έπαυλης Κουβέλου, κι απ' την πορεία που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη γειτονιά του Αμαρουσίου, και δέχτηκε επίθεση απ' τους μπάτσους δίπλα στον σταθμό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ


post image

Ο μηχανισμός προπαγάνδας της κυβέρνησης, έστησε την ιστορία με "αναρχικούς που χτυπούν ηλικιωμένο" στα επεισόδια που προκάλεσε η αστυνομία στο Μαρούσι.

Ο "γέροντας" είναι 45άρης ασφαλίτης που κρατάει το κινητό με το οποίο φωτογράφιζε τους συντρόφους και με το άλλο χέρι κρατάει ασύρματο. Οι συντροφοι τον κυνήγησαν κι αυτός έτρεξε σαν λαγός πίσω στις διμοιρίες που τον προστάτεψαν. 

Εικόνες:

από @ 23/12/2019 4:16 μμ.


post image

Ακόμα μία του " ηλικιωμένου γέροντα" μαζί  με τα ΜΑΤ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License