Ο ολοκληρωτισμός έχει πολλά προσωπεία. Το τσάκισμα των αντιστάσεων και η κινηματική νηνεμία που επικράτησε επί της διακυβέρνησης Σύριζα, με το προσωπείο του καλοθελητή, όσο και αν προετοίμασε το έδαφος για την ολοκληρωτική επέλαση από το νεοφιλελεύθερο καθεστώς της Ν.Δ, δεν μπορεί να διαγράψει την μοναδική φωνή αμφισβήτησης αυτού του σάπιου κόσμου τους. Καθημερινά, γίνεται μια τρομερή προσπάθεια από τη μεριά του κράτους και των τσιρακιών τους, να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας μέσω επικοινωνιακών τρικ και νέων διαβουλεύσεων, εναντίων κάθε απελευθερωμένου εδάφους αγώνα και των αγωνιστών που τα υπερασπίζονται. Όμως δεν έχουν καταλάβει τίποτα.

Όσο βλέπουμε την αηδία που αναπαράγεται μέσω των ΜΜΕ, τις γελείες απειλές και τα τελεσίγραφα, την αόριστη και άστοχη βία των σαδιστικών πραιτοριανών στα στενά των Εξαρχείων- του Κουκακίου- του Αμαρουσίου και ευρύτερα, την εξαθλίωση που βιώνουν μετανάστες/ριες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, εμείς συσπειρωνόμαστε, οργανωνόμαστε, δυναμώνουμε και απαντάμε πολύμορφα, στον δρόμο του αγώνα. Οι ημέρες εξέγερσης, της 17 Νοέμβρη και της 6ης Δεκέμβρη μπορεί να μην αποτέλεσαν ημέρες οξυμένης αντιπαράθεσης με τους μπάτσους, αλλά είναι ενδεικτική η δύναμη και η μαζικότητα που είχαν, σε πολλές πόλεις ανά την επικράτεια, και το μήνυμα που πέρασε απέναντι στην κρατική τρομοκρατία. Να ξεπεράσουμε τα όρια μας, να αντισταθούμε στην επίθεση κράτους και κεφαλαίου, να αντιληφθούμε την ανάγκη οργάνωσης και δημιουργίας μεγαλύτερων σχεδίων που θα αποτελέσουν αληθινό πλήγμα στις γραμμές του εχθρού.

Επ' αφορμής των παραπάνω, ξημερώματα Παρασκευής 20/12 πραγματοποιήσαμε εμπρηστική επίθεση σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με αυτήν την κίνηση μας προμηνύουμε, και μεις από τη μεριά μας, τον Υπουργό Προ.Πο πως όσες καταλήψεις και να εκκενώσετε, όσο και να χτυπάτε πορείες, να στοχοποιείτε και να βασανίζετε αγωνιστές, εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε την νύχτα, μέρα. Εμείς θα μείνουμε. Οδεύοντας προς τελική μάχη...

Να επιτεθούμε στον κρατικό μηχανισμό και στην οικονομική ελίτ.

Όλα μας ανήκουν γιατί όλα είναι κλεμμένα.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 16/12.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.

Αναρχικοί/Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License