ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Μεταφέρουμε τη μικροφωνική παρέμβαση, για Τρίτη την ίδια ώρα, 12:00 μ.μ., με σκοπό τη στήριξη στα δικαστήρια των συλληφθέντων απο την υπεράσπιση της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου και των συγκεντρωμένων αλληλέγγυων που συνελήφθησαν κατά την επίθεση των ΜΑΤ τόσο την ημέρα της ανακατάληψης όσο και στη σημερινή συγκέντρωση στα δικαστήρια. Κάλεσμα στην Ευελπίδων αύριο Δευτέρα 13/1, 10:30 μμ κτήριο 16 για τα σημερινά συλληφθέντα και 13:00 για τα συντρόφια του Κουκακίου και τα συγκεντρωμένα απ'έξω και την Τρίτη 14/1, 12:00 μικροφωνική παρέμβαση στην Πάντειο

Μεταφέρουμε τη μικροφωνική παρέμβαση, για Τρίτη την ίδια ώρα, 12:00 μ.μ., με σκοπό τη στήριξη στα δικαστήρια των συλληφθέντων απο την υπεράσπιση της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου και των συγκεντρωμένων αλληλέγγυων που συνελήφθησαν κατά την επίθεση των ΜΑΤ τόσο την ημέρα της ανακατάληψης όσο και στη σημερινή συγκέντρωση στα δικαστήρια.

Κάλεσμα στην Ευελπίδων αύριο Δευτέρα 13/1, 10:30 μμ κτήριο 16 για τα σημερινά συλληφθέντα και 13:00 για τα συντρόφια του Κουκακίου και τα συγκεντρωμένα απ'έξω.

Τρίτη 14/1, 12:00 κάλεσμα στήριξης σε μικροφωνική παρέμβαση στην Πάντειο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License