Διανύουμε μια περίοδο με την διακυβέρνηση της ΝΔ, ρατσιστικών, αντικομμουνιστικών και ακροδεξιών πολιτικών όξυνσης των εθνικιστικών ανταγωνισμών με τις γειτονικές χώρες και επιθετικής εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας.

Το προηγούμενο διάστημα το εργατικό ταξικό κίνημα μέσα από σφορδές πολιτικές μάχες κατόρθωσε δύο κεκτημένα, κατοχυρώνοντας τον Αντιφασισμό και τον Αντιρατσισμό στον ελλαδικό χώρο. Μπλόκαρε την διεξαγωγή οποιασδήποτε ρατσιστικής εκδήλωσης από φορείς της ακροδεξιάς και τσάκισε την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής επιφέροντας την πολιτική της εκδίωξη από το κοινοβούλιο. Εμπνεόμαστε από τις νικηφόρες αυτές μάχες και συνεχίζουμε πιο δυναμικά.

Απέναντι στην προσπάθεια ακροδεξιών φορέων και φασιστικών παραφυάδων να στήσουν εθνικιστικό, αντιπροσφυγικό - αντιμεταναστευτικό μάζεμα στο κέντρο της Αθήνας, απαντάμε με τα εργαλεία του Μαχητικού Αντιφασισμού και την Διεθνιστική Ταξικη Αλληλεγγύη. Δεν θα επιστρέψουμε να εμφανιστούν οι κανιβαλιστικές φωνές τους στην πόλη. Η Αθήνα παραμένει αντιφασιστική και αλληλέγγυα προς τους μετανάστες. Η μάχη απέναντι στην ακροδεξιά και τον κύριο εκφραστή της και εχθρό μας την αστική τάξη και την ΝΔ αποτελεί το κεντρικό πολιτικό διακύβευμα της περιόδου.

Τσακίζουμε τον εθνικισμό και την ακροδεξιά με όπλα μας τον Μαχητικό Αντιφασισμό και τον Διεθνισμό.

Καλούμε εργαζόμενους και νεολαία σε Αντιφασιστική - Αντιρατσιστική συγκέντρωση, την Κυριακή 19/1, στο Σύνταγμα στις 11.30πμ.

Αθήνα, 16/01/2020

ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License