Πανελλαδική μέρα δράσης «Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ζωών μας»

Καλούμε όλες τις ελευθεριακές/αυτόνομες συλλογικότητες/συνελεύσεις/σχήματα φοιτητών σε ανακήρυξη της 14ης Φεβρουαρίου ως πανελλαδικής μέρας δράσης «Ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση των Ζωών μας», στην οποία μέσω δράσεων ενημέρωσης και προπαγάνδισης των Ιδεών και των αιτημάτων μας θα δείξουμε πως κανένα μέτρο και καμία κυβέρνηση δε σταματά τον αγώνα μας!

Πανελλαδική μέρα δράσης «Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ζωών μας»

Με αφορμή την ψήφιση του νόμου Κεραμέως αλλά και όλες τις υπόλοιπες κινήσεις της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση ακόμη και του τελευταίου μας δικαιώματος που παραμένει ‘’δημόσιο’’, βλέποντας την αδράνεια που επικρατεί στις τάξεις των φοιτητών και την εντατικοποίηση των σπουδών, αποφασίσαμε σαν Αυτόνομη Συνέλευση Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να σπάσουμε αυτή τη λογική της υποταγής και της παραίτησης και να παλέψουμε όλοι μαζί για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς και των ζωών μας.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλες τις ελευθεριακές/αυτόνομες συλλογικότητες/συνελεύσεις/σχήματα φοιτητών σε ανακήρυξη της 14ης Φεβρουαρίου ως πανελλαδικής μέρας δράσης «Ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση των Ζωών μας», στην οποία μέσω δράσεων ενημέρωσης και προπαγάνδισης των Ιδεών και των αιτημάτων μας θα δείξουμε πως κανένα μέτρο και καμία κυβέρνηση δε σταματά τον αγώνα μας!

-Όχι στην ιδιωτικοποίηση των ζωών μας

-ούτε κρατικό, ούτε ιδιωτικό,εε

ελεύθερο, δημόσιο και κοινωνικό πανεπιστήμιο

 

Αυτόνομη Συνέλευση Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License