ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

Σύνοψη της απόφασης του δικαστηρίου για τον Κ. Γιαγτζόγλου

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, ολοκληρώθηκε η δίκη για την υπόθεση της αυτόφωρης σύλληψης του Κ. Γιαγτζόγλου.

Το Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, τον κήρυξε ομόφωνα αθώο της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση (ΣΠΦ), της κατασκευής εκρηκτικών υλών και της χρηματοδότησης τρομοκρατικής οργάνωσης και ένοχο της προμήθειας-κατοχής εκρηκτικών υλών (πλημμέλημα) και της παράνομης κατοχής πιστολιών, πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό οργανώσεων (κακούργημα). Για την τελευταία πράξη το δικαστήριο τον κήρυξε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) αφού ένα μέλος είχε την άποψη ότι η πράξη ήταν πλημμεληματική.

Ο Κ. Γιαγτζόγλου καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών και 2 μηνών χωρίς αναστολή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License