Κομοτηνή: Συγκέντρωση-παρέμβαση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μεταναστες στο Δημαρχείο

Χθές Τετάρτη 29/01 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης με μοίρασμα κειμένων έξω από το Δημαρχείο Κομοτηνής ως μία πρωτη αντίδραση στις εκπαιδεύσεις ειδικών φρουρών και στελεχών της FRONTEX στην πόλη της Κομοτηνής και τα ξενοφοβικά ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στα κέντρα κράτησης.

post image

Χθές Τετάρτη 29/01 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες με μοίρασμα κειμένων έξω από το Δημαρχείο Κομοτηνής ως μία πρωτη αντίδραση στις εκπαιδεύσεις ειδικών φρουρών και στελεχών της FRONTEX στην πόλη της Κομοτηνής και τα ξενοφοβικά ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στα κέντρα κράτησης.

"Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ FRONTEX. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ"

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License