"Μεταξύ ιδέας και πραγματικότητας,

μεταξύ κίνησης και δράσης,

πέφτει η σκια."

Η κοινωνία του ελέγχου σπέρνει "μάτια" επιτήρησης σε κάθε γειτονιά. Εμείς θα συναντιόματσε για να τα αφανίζουμε ώστε να κινούμαστε ελεύθερα και ευέλικτα στους δρόμους και τα στενά των πόλεων, παρατηρώντας και μη παρατηρούμενα.

Σ' ένα σύστημα γενικευμένης επιτήρησης, από τη μία πλευρά οι κριτές της κανονικότητας είναι πανταχού παρόντες για να επιβλέπουν και επιβάλλουν την τάξη. Προλαμβάνουν τη "διασάλευση" αυτής χρησιμοποιώντας όλο και πιο εκσυγχρονισμένα μέτρα ασφαλείας (κάμερες, συναγερμούς, ραδιοπομπούς). Παρακολουθούν τα απείθαρχα μέχρι να αναγνώσουν κάποια "λάθος" κίνηση και στη συνέχεια κατασκευάζουν το εγκληματικό τους προφίλ. Από την άλλη, τα άτομα εσωτερικεύουν τον έλεγχο στις ζωές τους με αποτέλεσμα σταδιακά η λειτουργία της εξουσίας να γίνεται αυτόματη καθώς το καθένα υποβάλλεται σε μια συνειδητή και μόνιμη εις βάρος του ορατότητα.

Απέναντι στο γενικευμένο έλεγχο θα διαχέουμε τη δράση μας ανεξέλεγχτα.

Απέναντι σε όσους επιθυμούν την τάξη θα είμαστε τα άτακτα που δεν εξημερώθηκαν.

Δε θα ησυχάσετε ποτέ πριν τον τελευταίο κρότο αυτού του κόσμου.

Την περασμένη βδομάδα εισβάλαμε στις επιτηρούμενες γειτονιές Τριανδρία, Τούμπα, Νεάπολη, Ανάληψη, Κέντρο, και αχρηστέψαμε (σπάζοντας ή κατεβάζοντας) 22 κάμερες ασφαλείας.

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 28/1

 

σκιές που δεν τις πήρε "μάτι"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License