Εργατικό ατύχημα στη Motor oil

Εργατικό ατύχημα στα διυλιστήρια της motor oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, τέσσερις εργαζόμενοι, που τραυματίστηκαν απο χτες εκρηξη το βράδυ, στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Motor oil, στην Κόρινθο.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά με στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς, όπου έχουν εγκαύματα νοσηλεύονται70% και είναι διασωληνωμένοι.

Το διυλιστήριο έχει shut down. Κατι που σημαίνει ότι τα συνεργεία αναγκάζονται να δουλεύουν 12ωρο, για να μπουν οι μονάδες ξανά σε λειτουργία.

Το Μάιο του 2015 σε παρόμοιες συνθήκες shut down στα Ελληνικά πετρέλαια στον Ασπρόπυργο έχασαν τη ζωή τους 4 εργάτες. Καθώς δούλευαν δωδεκάωρα χωρίς κανένα ρεπό, για αρκετές μέρες.

Η είδηση από χθες είχε θαφτεί από τα καθεστωτικά, ακόμα και τα τοπικά site της Κορίνθου, αλλά κυκλοφορησε στα social media.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License