Κομοτηνή: Τρίτη 04/02, 09:00 Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 2 Μαροκινούς μετανάστες,Δικαστήρια Κομοτηνής

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 2 Μαροκινούς μετανάστες που κατηγορούνται άδικα από τις Ελληνικές ΑρχέςΤρίτη 04/02 στις 09:00 Δικαστήρια Κομοτηνής.

post image

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 2 Μαροκινούς μετανάστες που κατηγορούνται άδικα από τις Ελληνικές ΑρχέςΤρίτη 04/02 στις 09:00 Δικαστήρια Κομοτηνής.

Άμεση απελευθέρωση των Hamza Haddi και Mohamed Haddar, που ήρθαν ως κυνηγημένοι από την κυβέρνηση και το κράτος του Μαρόκο για την αντικαθεστωτική τους δράση με σκοπό μία καλύτερη ζωή και βρέθηκαν να κατηγορούνται ως διακινήτες, αφού πιάστηκαν να κάνουν κουπί στην βάρκα τους στην προσπάθεια τους να περάσουν τα σύνορα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License