Ο μισθός μας μειώνεται επειδή αυξάνονται τα νοίκια

Η αφίσα τυπώθηκε σε 1100 αντίτυπα και κολλιέται σε Κυψέλη, Άνω Κυψέλη, Εξάρχεια, Γκύζη, πλ. Βικτωρίας, Πατησίων, Άνω Πατήσια, Μεταξουργείο, Κεραμεικός, Πετράλωνα, Παγκράτι. Αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας ενάντια στις αυξήσεις των ενοικίων.

post image

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ

Η ζωή μας κινείται μέσα, έξω και γύρω από τη δουλειά. Ο μισθός καθορίζει τις ανάγκες μας: σε τι σπίτια ζούμε και με τι νοίκια μένουμε, αν και τι μηχανάκια οδηγούμε, αν πληρώνουμε εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποιο τυρί αγοράζουμε, πόσο μοιραζόμαστε τα τσιγάρα μας, αν πληρώνουμε τους λογαριασμούς και πότε.

Για μας που είμαστε ενοικιαστές αλλά κι εργαζόμενες είναι αυτονόητο ότι το νοίκι θα πρέπει να καθορίζεται από το μισθό που παίρνουμε. Μέσα και έξω από την εργασία οργανωνόμαστε και βάζουμε ως στόχο την άμεση ικανοποίηση των συλλογικών μας αναγκών. Η στέγαση είναι μια απ’ αυτές. Έγκλημα είναι να υπάρχουν τόσα άδεια σπίτια και να μην μπορούμε να μείνουμε πουθενά.

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ

ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Συνέλευση ενάντια στον εκβιασμό του ενοικίου

unrealestate.noblogs.org

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License