Ενημέρωση για τις συλλήψεις Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη, Μιχαηλίδη

Από τηλεφωνική επικοινωνία

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι συντρόφισσες και  ο σύντροφος συνελήφθησαν στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης 29/1.

Από την ώρα της σύλληψης ως τις 19.00 δεν τους επιτράπηκε να επικοινωνήσουν με κανένα.

Την επόμενη μέρα έγινε βίαια λήψη γενετικού υλικού από τις δύο συντρόφισσες, αφου DNA του Μιχαηλίδη είχαν ήδη στα χέρια τους οι αρχες. Ειδικά η Δήμητρα Βαλαβάνη χτυπήθηκε  παρότι είχε ενημερώσει για προηγούμενη επέμβαση στο κεφάλι.  Στη συνεχόμενη απαίτησή της να τηλεφωνήσει  στο γιατρό της υπηρξε συνεχόμενη άρνηση. Αντίθετα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά απο 3 ώρες, όπου της έγιναν άσχετες εξετάσεις.

Και οι τρεις κράτησαν αρνητική στάση κατά την ανάκριση. Την επόμενη μερα οδηγηθηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα, όπου και δήλωσαν την αναρχική πολιτική τους ταυτότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός απο τις καθιερωμένες έρευνες στα σπίτια τους, η αντιτρομοκρατική μπήκε δυο φορές στο σπίτι του παππου της Δήμητρας, όπου τη δευτερη φορά μάλιστα του πήραν δείγμα DNA.

Οι δυο συντρόφισσες και ο σύντροφος έχουν καλή ψυχολογία και θα ενημερώσουν εκτενέστερα με κείμενό τους όταν καταφέρουν να επικοινωνήσουν. 

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ Δ. ΒΑΛΑΒΑΝΗ, Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License