Ενημέρωση από τις δίκες των συντρόφων του Επαναστατικού Αγώνα

Στις 5 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η δίκη των συντρόφων Ρούπα και Μαζιώτη που αφορούσε την κατοχή εκρηκτικών υλών (υπολλείματα ANFO), που είχαν βρεθεί σε ένα εγκαταλειμμένο κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο τον Αύγουστο του 2017, 8 μήνες μετά την σύλληψη της συντρόφισσας Ρουπα.                                                                  Οι σύντροφοι απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες της προμήθειας, κατοχής, κατασκευής εκρηκτικών υλών και της κλοπής αυτοκινήτου.

4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

Στις 6 Φεβρουαρίου συνεχίστηκε η 4η δίκη εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα με αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης. Η επόμενη συνεδρίαση είναι για τις 12 Φεβρουαρίου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License