Θουριγγία: ο φασισμός ξεπλένεται μέσα στο κοινοβούλιο

ΘΟΥΡΙΓΓΙΑ/ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: AfD και FDP-CDU ανέτρεψαν τον αριστερό Πρωθυπουργό. Όπως το 1933, έτσι και σήμερα η άνοδος του φασισμού περνάει μέσα από το Κοινοβούλιο.

post image

Μετά τη δολοφονία του Walter Lübcke, oι φασίστες της AfD θα κάνουν το παν για να κρατήσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Τα γεγονότα στη Θουριγγία δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Το συντηρητικό μπλοκ συγκροτείται σε ενιαίο σώμα με την ατζέντα της AfD: θωράκιση του αστυνομικού κράτους, απέλαση μεταναστών, τσάκισμα κοινωνικών δικαιωμάτων, έλεγχος, περιστολή κεκτημένων. Ειδικά για την περιοχή μας ζητούν να τεθούν ολόκληρες συνοικίες (Friedrichshain, Kreuzberg, Neuköln) σε καθεστώς Gefahrengebiet.

Αντιφασιστικός αγώνας παντού. Με όλα τα μέσα. Σε όλα τα επίπεδα.

Friedrichshain stays

Εικόνες:

από Λ 26/02/2020 10:33 πμ.


Gefahrengebiet: danger zone/ επικίνδυνη ζώνη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License