Το βραδυ της 7ης Φεβρουαρίου, μια ομάδα ακτιβιστών του Πράσινου Αντικαπιταλιστικού Μετώπου, μαζί με καταληψίες και άλλους ακτιβιστές καταλάβαμε τον εγκαταλελειμένο αστυνομικό σταθμό υψίστης ασφαλείας στο Paddington Green. Η πρόθεση ήταν να κρατήσουμε το χώρο και να τον μετατρέψουμε σε ένα κοινωνικό κέντρο, με δραστηριότητες που θα αποκορυφωθούν σε μία εβδομάδα δράσεων ενάντια στον καπιταλισμό.

Αυτη η δράση πηγαζει από την πεποίθηση ότι ο καπιταλισμός και η ίδια η φύση του θα συνεχίσουν να καταστρέφουν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας. Επιλέξαμε αυτό το κτίριο επειδή η αστυνομία έχει συστηματικά επιδείξει ότι ειναι διατεθειμένη να καταπατήσει τους νόμους για να καταστείλει οποιαδήποτε δράση αμφισβητεί τα εδραιωμένα συστήματα αδικίας στα οποία στηρίζεται η κοινωνία μας.

Μόνο εάν κινηθούμε πέρα από την καταπίεση, που αποτελεί ένα εγγενές στοιχείο του καπιταλισμού, προχωρώντας σε ένα σύστημα που βασίζεται στην συνεργασία και την κοινοκτημοσύνη μπορούμε να ελπίζουμε πως θα επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δράσεων ο χώρος θα φιλοξενήσει εργαστήρια, σεμινάρια ανταλλαγής γνώσεων, συζητήσεις περί οργάνωσης και διάφορες κοινωνικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις. Παράλληλα θα λειτουργήσει ως μία βάση από την οποία θα διενεργηθούν διάφορες δράσεις επανοικειοποίησης του δημοσίου χώρου που κυριαρχείται από τα κρατικά και εταιρικά συμφέροντα καθώς και χώρος στήριξης απεργιών μέσα στην ίδια την καρδιά του κεφαλαίου. Θα δείξουμε στους πλούσιους και τους δυνατούς ότι δεν θα ανεχτούμε την απληστία και την διαφθορά.

Μεταφραση Μαύρο Μπερι

Πηγή : https://t.co/MCk2hswCUk?amp=1

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License